Waarom Vlammers?

Waar krijg je de gelegenheid om in een echte sollicitatiesetting op die moeilijke vragen te oefenen en je kwaliteiten naar nieuwe omgevingen te vertalen? Bijna nergens. Want een coach of trainer is meestal geen ervaren recruiter. En als je een werving&selectie bureau om een algemeen oriënterend gesprek vraagt wordt dat meestal vriendelijk maar beslist afgehouden; voor hen gaat het om het vervullen van vacatures waar jij maar net op moet passen.

Bij Vlammers gaat het over jou. In een realistische interviewstructuur en met realistische vragen. Over je CV en je carrièrekeuzes tot nu toe. Over wat heb je gedaan en wat je hebt geleerd. Wat straal je uit in zo'n gesprek? Waar ben je echt goed in en kun je dat overtuigend onderbouwen? We gaan daarbij persoonlijke, confronterende vragen niet uit de weg.

Je wordt dus ‘aan de tand gevoeld’ en er wordt doorgevraagd, maar zonder dat er meteen een baan van afhangt. En omdat je wel feedback krijgt, ben je in een volgend interview veel beter in staat jezelf te presenteren.

Voor wie is Vlammers bedoeld?

droplet