Ervaringen

"Het gesprek was op een positieve manier pittig. Je zocht soms de rand van mijn comfortzone op, maar wel op een dusdanige manier dat het gesprek "open" bleef en dat is een balans die maar weinig mensen beheersen. Ik heb er beslist veel aan gehad! Ons gesprek dwong mij om diep na te denken over waar ik vandaan kom, waar ik nu sta en waar ik heen wil. Door deze zaken beter op mijn netvlies te hebben,ga ik een sollicitatiegesprek veel sterker in. Ook heb ik mijn cv aangepast naar aanleiding van de suggesties en dit wordt positief ontvangen!"
M.vd.W., Product en Sales Manager

"Als je klaar bent voor een volgende stap in je carriere en je wil een kick-start, kan ik je zeer aanraden contact op te nemen met Paul Binnekade. Paul heeft op zeer korte termijn en in slechts één middag geholpen met een gedegen sollicitatie voorbereiding. Hij doet dat heel persoonlijk en aimabel, en met een zeer scherp oog voor wie jij bent, wat de situatie is en wat er nodig is. Je wordt helemaal ondergedompeld in alle facetten van het proces, het is pittig en verhelderend. Het heeft me vertrouwen gegeven in eigen kunnen en ik kijk er met veel plezier op terug. En de sessie met Paul heeft absoluut bijgedragen aan de succesvolle uitkomst van de vervolgstappen die ik genomen heb. Geweldige ervaring, blijvend veel geleerd, goed resultaat: aanrader dus."
A.D, Plant Director Quality

" ik moet zeggen dat ik in mijn professionele leven zelden een productievere bijeenkomst heb meegemaakt. Het gesprek met Paul had de juiste balans tussen luchtig en serieus. Het was een oefening in zelfontdekking en zelfreflectie. De stemming was zodanig dat we op een eerlijke en constructieve manier informatie konden delen en daar concrete uitkomsten aan konden verbinden. Aan het eind van de bijeenkomst had ik een nieuwe doelgerichtheid, was ik vastberaden mezelf op een andere manier in de markt te zetten en had ik prima feedback op wat ik moet voorbereiden voor een volgend interview."
K.K., Senior Global Program Manager

"Na een fiks aantal jaren van doorgroeien binnen de eigen organisatie, wilde ik begin 2018 de overstap maken naar een andere organisatie en had ik een extern interview. Ik wilde mij maximaal voorbereiden en heb contact gezocht met Paul. Vanaf het eerste moment sloeg de energie en het enthousiasme van Paul op mij over. In een uitgebreid gesprek zijn mijn competenties, drijfveren en karaktereigenschappen onder de loep genomen. Met humor, opbouwende kritiek en grote kennis van zaken. Mijn sollicitatie stress verdween en de wil om het per sé goed te willen doen veranderde in een gezonde dosis zelfvertrouwen en nieuwsgierigheid naar de nieuwe baan, onbekende organisatie en zelfs zin in het gesprek. Met als resultaat, een ontspannen interview waarin ik mijn sollicitatie helder en overtuigend heb kunnen toelichten, en contact heb kunnen maken met de gesprekspartners. Ik weet zeker dat wat ik dankzij Paul heb geleerd in die ene middag, mij in veel gesprekken behulpzaam zijn (ook als er geen sollicitatiecommissie tegenover mij zit)."
J.vd.W., Senior Adviseur

"Paul heeft mij zeer goed geholpen met zowel het professioneel voeren van een sollicitatiegesprek als het opstellen van een krachtig en duidelijk cv. Paul weet een juiste sfeer te creëren en is aanstekelijk kritisch in zijn feedback. Hij dwingt je zelf goed na te denken en tot de kern van je verhaal te komen. Zijn ervaring die hij heeft opgedaan bij Philips maakt dat hij goed begrijpt hoe het in een multinational toe gaat. Een zeer geslaagde samenwerking!"
R.vd.G., Senior Manager Biotech Operations

"Paul is een zeer professionele consultant. Zijn vaardigheden en kennis hebben me geholpen me voor te bereiden op een leiderschapspositie. Hij daagt uit en ondersteunt en dat geeft de beste voorbereiding voor een interview. Na een sessie met Paul weet je hoe je jezelf moet presenteren, je CV te optimaliseren e vertrouwen te hebben voor de formele interviews. Bedankt."
F.B., Director Execution Systems

"In voorbereiding op mijn volgende carrière stap heeft Paul me flink geholpen om succesvol te zijn. Hij deed dat door een grondig en diepgaand interview, door niet bang te zijn de moeilijke vragen te stellen en een breder beeld te schetsen. Ik kan Paul van harte aanbevelen voor gevorderde carrière planing."
J.d.G, Director EHS and Sustainability

" Paul is een uitstekend gesprekspartner die je op je gemak laat voelen terwijl hij hele moeilijke vragen stelt. Door die vragen hielp hij mij een beter te kunnen verwoorden wat mijn motivatie is om de richting van mijn carrière te veranderen. Paul hielp me om een rode draad van mijn CV te vinden, en mede daardoor was ik in staat om tijdens sollicitatiegesprekken antwoord te geven op moeilijke vragen. Belangrijker nog, door Paul's hulp denk ik nu anders na over hoe ik mijn carrière vorm kan geven om daar te komen waar ik wil zijn."
S.M., Asset Data Specialist & PhD candidate

"Het gesprek met Paul was prettig maar uitdagend. In aanloop naar het gesprek heeft hij mijn CV kritisch doorgenomen en zijn suggesties hebben me goed geholpen een sterk en beknopt CV te maken. Omdat ik de laatste 10 jaar bij sollicitaties aan de andere kant van de tafel zat was het zinvol om weer eens zelf eens geïnterviewd te worden. Paul gaat methodisch te werk en probeert je af en toe van je stuk te brengen. Dat is een uitstekende voorbereiding op mijn volgende gesprekken gebleken en het huiswerk en de inzichten die Paul meegaf zullen mij ook weer helpen in sollicitatiegesprekken voor mijn eigen teams."
JM.B., Internet- en IT Ondernemer

"Het gesprek was een zeer aangename ervaring omdat er niet alleen ruim de tijd voor werd genomen, zodat je "de diepte" in kon gaan, maar ook omdat Paul als geen ander de juiste vragen stelt om je aan het denken te zetten."
R.vdB., Programma Manager

"Ineens stond ik voor de uitdaging om een nieuwe baan te vinden. Mensen die met me gewerkt hebben weten waar mijn sterke punten liggen, waardoor de leuke uitdagingen in de afgelopen jaren vanzelf op mijn pad leken te komen. Maar om die waarde voor jezelf te vangen en samen te vatten zodat je jezelf kunt positioneren en presenteren is makkelijker gezegd dan gedaan.Zo begon ik ook aan mijn gesprek met Paul, nog niet goed wetend wat te verwachten. Het bleek een bijzonder energiek gesprek waarbij Paul me een spiegel voorhield, pittige vragen stelde en heldere terugkoppeling gaf. Ik heb er daarna nog veel over nagedacht en dit bewustwordingsproces heeft me gesterkt in mijn voorbereidingen op gesprekken en te focussen op die zaken die mij onderscheiden en voor mij belangrijk zijn."
P.B., Marketing Communications Director

"Vlammers is een uniek concept voor professionals die hun carrièreontwikkeling een steuntje in de rug willen geven. Niet alleen wordt je CV gecheckt maar ook je achtergrond, je carrièrekeuzes en de weg die je wilt volgen. Het is een uiterst zinvol gesprek dat je bewust maakt van je presentatie en je voorbereid op toekomstige interviews. Zelfs de manier waarop je reageert op moeilijke vragen wordt besproken. Ik zou het iedere professional die zich aan het oriënteren is op een nieuwe uitdaging willen aanraden. Je geeft jezelf in zo’n proces meteen een voorsprong."
A.V., Head of Communications

"Op een kruispunt in mijn 25 jarige carrière bij een multinational wist Paul in één zeer intensief gesprek met zijn scherpe analytische vragen snel door te dringen tot de kern. Dit met een goede balans van scherpte/uitdaging maar tegelijk open en respectvol. Geen pasklare antwoorden maar de juiste prikkels om ook out-of-the-box te denken. Niet om de zaken heendraaiend heeft zijn heldere feedback én advies mij zeer geholpen om een volgende stap in mijn carrière te realiseren. Ook het ter afsluiting van het gesprek op meta niveau samen analyseren gaf waardevolle feedback, die direct toepasbaar was in latere sollicitatie gesprekken. Het mooie van Paul is dat hij na dit gesprek ook niet zomaar loslaat en actief volgt wat de volgende stap is. Hij blijft je uitdagen. "
B.G., Director System Engineering

"Na een enerverende periode bij een internationale speler binnen het Healthcare segment ben ik in contact gekomen met Paul. Genoemde periode heb ik als zeer positief ervaren maar er was iets wat knaagde. Paul was in staat om dit naar boven te halen en mij zelf te laten zeggen wat me dwars zat. Deze sessie en manier van werken helpt mij nog steeds als werknemer en manager."
K.E., Manager Sales Strategy & Implementation

"Bij binnenkomst meteen een vertrouwd gevoel gekregen; dat helpt om een goed en leerzaam gesprek te voeren waarin je jezelf toch ook tegen komt. Na dit gesprek ga ik met meer zelfvertrouwen en beter voorbereid een sollicitatie gesprek in en heb ik een frisse vooruit blik gekregen voor mijn toekomstige carrière. Een goed gesprek op een mooie locatie. Bedankt! "
K.K., Assistant Scientist

"Vanaf het eerste moment had ik een goede klik met Paul. Hij zorgt voor een prettige setting, waarbij scherpe vragen worden afgewisseld met luchtigere onderwerpen. Met hulp van Paul heb ik mijn CV kunnen perfectioneren en een verhelderend beeld gekregen van mijn opties en mogelijkheden. Het gesprek vloog werkelijk voorbij en heeft mij absoluut nieuwe inzichten gegeven. Ik kan het iedereen aanbevelen die op zakelijk vlak in een spagaat zit!
L.H., Facility Coordinator

Wat je kunt verwachten